De Èchte Groenteman speelt in op vega en vleesvervangers

Voor versspecialisten liggen er grote kansen bij de jonge, nog zoekende consument. Zeker op het gebied van vegetarische producten en vleesvervangers. De werkgroepavond van De Èchte Groenteman in februari stond daarom volledig in het teken van vegetarische maaltijden en vleesvervangers.  Want hoe kan je als AGF ondernemer deze producten aanbieden, zonder teveel arbeid- en productietijd? 

De werkgroepavond werd volledig verzorgd door versAlert. Specialist Degens was uitgenodigd om een deel van de avond in te vullen over hun vega(n)mixen. De groep aanwezigen bestond uit ondernemers van De Èchte Groenteman en genodigden.

De experts aan het woord
Het eerste gedeelte van de avond demonstreerde Degens hoe de smaakvolle vleesvervangers, zoals bietenburgers, gevulde courgette en ajam pangang bereid kunnen worden. Alles werd geproduceerd met de bekende basispoeders, ijswater en de toevoeging van groenten. Dit resulteerde niet alleen in producten die er prachtig uitzagen, maar ook nog eens zeer smaakvol waren. 

Het tweede gedeelte van de avond werd door gastheer versAlert ingevuld. Het complete groenteteam van versAlert was aanwezig om de bereiding van diverse niet-arbeidsintensieve producten te demonstreren. Denk hierbij aan roerbak groenteschotels, 6 soorten maaltijden, bami wraps en kleurrijke poké bowls. 

Door te zien, beleven en proeven komen producten tot leven. En met de juiste handvatten is de extra tijdsinvestering voor het aanbieden van deze producten nihil.

Gezellige reünie
De sfeer tijdens de werkgroepavond voelde aan als een gezellig weerzien van oude vrienden. Tijdens de inloop rond 19.30 uur was er gelegenheid voor de ondernemers om met elkaar bij te praten over alle recente ontwikkelingen en toekomstige plannen. Tevens was er tijdens de rondleiding door het pand van versAlert en tijdens de pauzes voldoende tijd om elkaar te spreken. Want, het onderhouden van het netwerk in de branche is minstens net zo belangrijk als het volgen van de nieuwste trends. 

De werkgroepavonden van De Èchte Groenteman spelen in op trends in de huidige markt, zodat ook de jongere consument steeds weer kiest voor de regionale AGF specialist. 


​​​​​​​

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.